Scroll down for selected seat details

Bliv Ven med din Krop 1 dags kursus

Den 6. Sans - Skyttehusgade 34B, Vejle, Danmark

Online Sale Ended

Description

Kunne du tænke dig værktøjer til at 'blive ven med din krop'?

Kunne du tænke dig at give slip på fordømmelserne og åbne op for glæden ved at have en krop?

Vi vil på denne dag både arbejde med værktøjer du kan bruge i hverdagen til at skabe et bedre forhold til din krop samt en kropsprocess til at åbne mere op for dig og din krops samhørighed.

Du har måske hørt mig fortælle om nogle af værktøjerne du kan bruge - og nu vil du have mere! Mere målrettet dig, flere værktøjer og mere lethed! Så kom med på denne dag!

Vi starter dagen med at udforske nogle af de skønne værktøjer du kan bruge i din hverdag, vi åbner op for at være de uendelige væsner vi er, og sænker vores barriere, så vi er klar til at modtage alt og afvise intet.

Hvad hvis du kan modtage alt på en helt ny måde?

På dagen vil du også blive uddannet i Body Processen MTVSS, som kan køres som en hel kropsbehandling og er virkelig SKØN!

Du vil både modtage og give denne behandling og efterfølgende kan du tilbyde den til venner, familie og klienter.

OM MTVSS

MTVSS er en af de mest dynamiske body processer i Access. Den kan bruges til at give slip på alle de steder, hvor kroppen ikke fungerer korrekt og har en stor effekt på immunsystemet. Den frigiver alle de steder, hvor du har prøvet at passe ind i denne virkelighed og gjort dig selv tung.

"If you do MTVSS 20-30 times, your whole body structure will change. These processes are so dynamic, if you actually used them, you would ger more change than you are willing to have" Gary Douglas

MTVSS er en forkortelse for Molecular Terminal Valence Sloughing System.

Jeg glæder mig til at se dig!

Pris: 2.100kr.
Dato & Tid: d. 20. september kl. 10-18
Sted: Den 6. sans i Vejle
Facilitator: Lea Philip (www.LeaPhilip.dk)

OBS: Har du allerede lært MTVSS, eller har du deltaget på mit Bliv ven med din krop 1:1 forløb, så er kurset halv pris (1.050kr), da du allerede har modtaget nogle af værktøjerne og derfor er et bidrag til holdet.

Location

Skyttehusgade 34B, Vejle, Danmark